Agavos inulino milteliai išgaunami iš ekologiniuose ūkiuose auginamų mėlynųjų agavų augalų. Tai natūralus prebiotikas, turintis daug skaidulinių medžiagų.
Agavų inulino milteliai pasižymi balta spalva, yra bekvapiai, lengvai salstelėję.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje (<20°C) vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Manufacturer: UAB EKO PIRK - AMRITASudedamosios dalys: ekologiški agavos inulino (lot. Agave) milteliai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 822 kJ/ 204 kcal |
Riebalų | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandenių | 6 g |
- iš kurių cukraus | 6 g |
Skaidulinių medžiagų | 90 g |
Baltymų | 0 g |
Druskos | 0.33 g |
Agavos inulino miltelius galite maišyti į košes, įvairiausius kokteilius, kepinius, kavą arbatą. Galite vartoti tiesiog vieną, įmaišę į vandenį.
Įspėjimas: agavų inulino milteliai gali laisvinti vidurius.
Tai malonaus skonio gėrimas, natūrali tonizuojanti priemonė, Ypač tinkamas po naudoti aktyvių sporto užsiėmimų, norint atgauti energiją.
Tai uogų, kilusių iš Brazilijos, dar vadinamų ACAI uogomis milteliai. Juose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Vaistinės juodmirtės uogos ypač vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos. Juose daug skaidulinių medžiagų.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Pagaminti iš džiovintų moringos medžio lapų, malonaus žalumynų skonio. Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio. Be GMO. Tinka veganams.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite