Džiovintos ir sumaltos saldžiosios ceratonijos (kerobo) sėklos naudojamos šokoladui gaminti, pyragams, sausainiams ir skaniam, raminančiam gėrimui, puikus priedas uogienėms, jogurtams, marmeladams, ledams, keptiems obuoliams, žaliavalgiškiems saldumynams gaminti.
Laikymo sąlygos: atidarius pakuotę laikyti sandarioje, vėsioje, sausoje vietoje.
100% kerobo milteliai. Sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sėklų pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1005 kJ/240 kcal |
Baltymų | 4.6 g |
Angliavandenių | 49.0 g |
-iš kurių cukrų | 40.5 g |
Riebalų | 0.7 g |
- iš kurių sočiųjų | <0.1 g |
Skaidulinių medžiagų | 10.0 g |
Natrio | 0.04 g |
Vitamino B2 | 0.46 mg (33% RPN) |
Vitamino B3 | 1.89 mg (12% RPN) |
Vitamino B6 | 0.36 mg (26% RPN) |
Kalio | 827 mg (41% RPN) |
Kalcio | 348 mg (44% RPN) |
Fosforo | 79 mg (11% RPN) |
Magnio | 54 mg (14% RPN) |
Geležies | 2.9 mg (21% RPN) |
RPN - rekomenduojama paros norma.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite