Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Kruopos ir ankštiniai

Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti,...

Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti, malti. Itin geras sprendimas yra pilno grūdo kruopos, kuriose gausu vertingų maistinių medžiagų.

Mūsų asortimente kruopos internetu - už patrauklią kainą!

Bolivinė bolanda (kynva)

Tai – tobulas produktas subalansuotai mitybai. Šiuose grūduose yra daug skaidulų, aminorūgščių ir augalinių baltymų. Be to, bolivinė balanda yra traški ir švelnaus riešutų poskonio. Ją galima naudoti įvairiais būdais: ir šiltiems, ir šaltiems valgiams. Galima pasigaminti košę, garnyrą, sriubą ar troškinį.

Sorų kruopos

Soras verta naudoti dėl aukštos maistinės vertės. Galima pasigaminti gardžią košę pusryčiams ir į ją pridėti vaisių, sėklų, medaus, riešutų sviesto ar kitų pagardų. Šias kruopas galima naudoti ir sriuboms, desertams bei pusryčių dribsniams.

Grikiai 

Grikiai yra labai mėgstami, aukštos kokybės ir skonio tradiciniai lietuviški grūdai. Iš jų gaminamos skanios košės, mišrainės, apkepai ir įvairūs patiekalai. Žmonėms, kurie nuolatos skuba, natūralios neskrudintos grikių kruopos yra puikus pasirinkimas.

Lęšiai

Lęšiai, kaip ir daugelis ankštinių augalų, yra puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis. Jie neturi glitimo, juose yra nedaug cukraus ir riebalų. Negana to, lęšiai turi nuostabų skonį ir yra lengvai paruošiami. 

Tiesa, skonis priklauso nuo jų rūšies.  Vieni mėgstamiausių yra švelnūs žalieji lęšiai, puikiai tinkantys troškiniams, košėms ir sriuboms. Tuo tarpu raudonieji lęšiai ne tik sutirština sriubas ar troškinius, bet ir suteikia valgiams patrauklią spalvą, kaip ir juodieji lęšiai. Taip pat galima maišyti raudonuosius lęšius su ryžiais, kad išgautumėte subtilų skonį.

Daugiau

Kruopos ir ankštiniai 

(34)
Rodoma 1 - 24 iš 34 dalykų
Rodoma 1 - 24 iš 34 dalykų