Miltai sumalti iš ekologiškų avinžirnių, kurie savo sudėtyje neturi glitimo ir kviečių. Tai geltonos spalvos ankštiniai, kurie naudojami artimųjų rytų ir indijos virtuvės patiekalams gaminti. Savo sudėtyje turi daug angliavandenių, ir, palyginus su kitomis miltų rūšimis - daug baltymų.
Produkto informacija ir nuotraukos yra bendro pobūdžio patarimo ir iliustravimo tikslais. Kartkartėmis pakuotė, receptai ir ingredientai gali skirtis ir keistis, o informacija šioje svetainėje gali būti ne tokia naujausia, kaip mes norėtume. Ar pastebėjote, kad ši informacija yra pasenusi arba netiksli? Jei taip, praneškite mums el.paštu:
prekyba@ekopirk.lt
Ekologiški avinžirnių miltai
Supakuota aplinkoje, kurioje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir sezamų pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1511 kJ/ 361 kcal |
Riebalai |
6,2 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0.1 g |
Angliavandeniai |
35 g |
iš kurių cukrų |
2.7 g |
Skaidulinės medžiagos |
12,8 g |
Baltymai |
22 g |
Natris |
0.06 g |
Avinžirnių miltai naudojami artimųjų Rytų ir Indijos virtuvės patiekalams gaminti.
Turi savybę "surišti" kitas sudedamasias dalis, todėl naudojami kaip tirštiklis ar kiaušinio pakaitalas. Tinka kepiniams, maišant su kitais miltais; naudojami padažams, humusui, falafeliams, pakoroms, rytietiškiems saldėsiams gaminti.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio. Geriausia naudoti iki: 2023-02-25.
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Miltų mišinys iš ryžių, kviečių, tapijokos, kukurūzų ir grikių. Puiki alternatyva kvietiniams miltams. Be glitimo. Tinka veganams.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti. 100 % perdirbama pakuotė.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma kitų grudinių kultūrų. Grikiuose daug skaidulų, antioksidantų ir visos esminės amino rugštys.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite