Turi daug skaidulinių meždiagų.
Rekomenduojama prieš valgant nuplauti.
Nerekomenduojama piktnaudžiauti uogomis žmonėms, naudojantiems kraują skystančius vaistus.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Manufacturer: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.Sudedamosios dalys: natūraliai išdžiovintos ekologiškos Goji uogos (dygliuotojo ožerškio).
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1372 kJ/ 328 kcal |
Riebalų |
1,22 g |
- iš jų sočiųjų |
0,26 g |
Angliavandenių |
66,3 g |
- iš jų cukrūs |
49 g |
Skaidulų |
7,5 g |
Baltymų |
13,3 g |
Druskos |
0,6 g |
Džiovintos goji uogos dažniausiai valgomos vienos kaip užkandis, taip pat galima jomis pagardinti sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Saldžios, minkštos figos puikus užkandis. Dažnai naudojamos naudojamos įvariems patiekalams ar kepiniams gardinti.
Saldžios, minkštos figos puikus užkandis. Dažnai naudojamos naudojamos įvariems patiekalams ar kepiniams gardinti.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Lazdyno riešutai - švelnaus skonio, gali būti naudojami įvairiuose kepiniuose, pyraguose.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Galiojimo data: 2022.07.31
Malonaus skonio graikiniai riešutai. Skanus ir maistingas užkandis.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Kulinarijoje sezamo sėklos vartojamos kaip sudedamoji patiekalo dalis.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite