Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Agar Agar milteliai yra natūrali augalinė želatinos alternatyva, pagaminta iš jūros bumblių. Šie miteliai puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei yra plačiai naudojamas kulinarijoje.
Agar Agaro miltelių naudojimas paprastas - jį, kaip ir želatiną, reikia ištirpinti verdančiame vandenyje ar kitame skystyje. Nors kaip ir želatina Agar Agar milteliai neturi nei skonio, nei kvapo, bet gaminiams jie suteikia tirštesnę ir standesnę konsistenciją. Tekstūra ir pojūtis valgant gaminius su agar agar'u taip pat šiek tiek kitoks nei gaminių su želatina, pastarieji greitai tirpsta burnoje, o gardumynus su agaru reikės kramtyti.
Agar Agar milteliai turi mažai kalorijų, bet juose gausu naudingų mikroelementų ir ląstelienos.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.100% ekologiški Agar Agar milteliai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1503 kJ/354 kcal |
Riebalų |
0,5 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0,005 g |
Angliavandenių |
80,7 g |
- iš kurių cukraus |
0,5 g |
Skaidulinių medžiagų |
7,7 g |
Baltymų |
1,0 g |
Druskos |
0,45 g |
Agar Agar miltelius reikia ištirpinti verdančiame vandenyje ar kitame skystyje.
Galima naudoti visur, kur reikia pakeisti želatiną. Puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje.
Veganiškas natūralus kiaušinių pakaitalas kepimui
Tai puikus natūralus saldiklis, turtingas kalio, skaidulų ir antioksidantų. Be GMO ir tinka veganams.
Maistinė soda be glitimo, skirta įvairių kepinių kepimui. Taip pat gali būti naudojama kaip valomoji priemonė.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Tai puikus natūralus saldiklis, turtingas kalio, skaidulų ir antioksidantų. Be GMO ir tinka veganams.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Ekologiškas palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
TRUVIA - tai granuliuotas, kalorijų neturintis saldiklis, pagamintas su stevijos (dar vad. medaus žole, lot. Stevia rebaudiana) lapų ekstraktu. Idealiai tinka dėti į arbatą, kavą, užbarstyti ant šviežių vaisių, jogurto ar dribsnių. 1/3 šaukštelio Truvia saldiklio atitinka 1 šaukštelį cukraus.
Pasižymi švelniu skoniu. Idealiai tinka gardinti desertus, pyragus, įvairius gėrimus. Tinka veganams.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Ekologiškas kristalizuotas ksilitolis - puikus cukraus pakaitalas. Yra panašaus skonio, išvaizdos ir saldumo. Be GMO. Tinka veganams.
Ekologiški agavų milteliai yra sveikesnė alternatyva cukrui. Jų sudėtyje yra apie 90% fruktozės. Agavos milteliai yra saldesni už cukrų, jie lengvai tirpsta ir yra baltos spalvos.
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Avinžirnių mišinys be glitimo skaniems ir traškiems falafeliams su burokėliais ir čili.
Veganiški kokosų milteliai yra veganiška alternatyva įprastam karvės pienui. Milteliai pasižymi natūraliu kokosų aromatu bei skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Be GMO.
Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Tinka veganams. Be GMO. Puikiai tinka pakeisti kokosų gėrimui.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas ir intensyvaus karamelinio skonio.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite