Agar Agar milteliai yra natūrali augalinė želatinos alternatyva, pagaminta iš jūros bumblių. Šie miteliai puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei yra plačiai naudojamas kulinarijoje.
Agar Agaro miltelių naudojimas paprastas - jį, kaip ir želatiną, reikia ištirpinti verdančiame vandenyje ar kitame skystyje. Nors kaip ir želatina Agar Agar milteliai neturi nei skonio, nei kvapo, bet gaminiams jie suteikia tirštesnę ir standesnę konsistenciją. Tekstūra ir pojūtis valgant gaminius su agar agar'u taip pat šiek tiek kitoks nei gaminių su želatina, pastarieji greitai tirpsta burnoje, o gardumynus su agaru reikės kramtyti.
Agar Agar milteliai turi mažai kalorijų, bet juose gausu naudingų mikroelementų ir ląstelienos.
Manufacturer: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.100% ekologiški Agar Agar milteliai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1503 kJ/354 kcal |
Riebalų |
0,5 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0,005 g |
Angliavandenių |
80,7 g |
- iš kurių cukraus |
0,5 g |
Skaidulinių medžiagų |
7,7 g |
Baltymų |
1,0 g |
Druskos |
0,45 g |
Agar Agar miltelius reikia ištirpinti verdančiame vandenyje ar kitame skystyje.
Galima naudoti visur, kur reikia pakeisti želatiną. Puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Šventinėje pakuotėje! Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Tinka naudoti visur, kaip ir kmynai ar kuminas. Naudojami lęšių, pupelių, žirnių sriuboms ir dalams (troškiniams). Ypatingai tinka patiekalams su pomidorais. Taip pat tinka duonai ir duonos gaminiams kepti.
Savito skonio šildantis prieskonis. Naudojamas daržovių, ryžių ir ankštinių patiekalams gardinti, kario prieskonių mišiniuose.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Pikantiškai kartaus skonio. Naudojamos kario prieskonių mišiniuose. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, padažams gardinti. Nevartoti termiškai neapdorotų.
Aromatingas prieskonių mišinys daržovių troškiniams. Be konservantų. Be dirbtinių dažiklių.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Tai puikus natūralus saldiklis, turtingas kalio, skaidulų ir antioksidantų. Be GMO ir tinka veganams.
Pikantiškai kartaus skonio. Naudojamos kario prieskonių mišiniuose. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, padažams gardinti. Nevartoti termiškai neapdorotų.
Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Ekologiškas palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Saliero sėklos pasižymi tuo pačiu, tik žymiai stipresniu saliero aromatu bei charakteringu skoniu, su lengva aštrumo užuomina. Naudojama įvairių salotų, troškinių gardinimui. Užberkite ant salotų gaiviam užbaigtam skoniui arba dėkite į bulvių patiekalus.
TRUVIA - tai granuliuotas, kalorijų neturintis saldiklis, pagamintas su stevijos (dar vad. medaus žole, lot. Stevia rebaudiana) lapų ekstraktu. Idealiai tinka dėti į arbatą, kavą, užbarstyti ant šviežių vaisių, jogurto ar dribsnių. 1/3 šaukštelio Truvia saldiklio atitinka 1 šaukštelį cukraus.
Eritritolis - tai sveikas cukraus pakaitalas, neturintis kalorijų. Jis nedaro jokios įtakos gliukozės kiekiui kraujyje. Tad yra saugesnis vartoti diabetikams. Taip pat tinka veganams ir vegetarams.
Saldus, obuolių skonio, šiek tiek rūgštus. Tinka šaltiems, bei karštiems gėrimams, gardinti košęs, ledus, bei salotas. Naudokite vietoj cukraus.
Pasižymi švelniu skoniu. Idealiai tinka gardinti desertus, pyragus, įvairius gėrimus. Tinka veganams.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite