Gėrimui gaminti naudojamas vienas populiariausių pasaulyje supermaistų ACAI - aliejinės kopūstpalmės (Euterpe oleracea) uogų milteliai. Taip pat praturtintas įvairių vitaminų, mineralų kompleksu bei imbieru.
Tinkamas veganams.
Manufacturer: UAB EKO PIRK - AMRITA, Lietuva.Natūralūs acai palmių uogų milteliai, imbieras, maltodekstrinas ir gliukozės sirupas, liofilizuotos uogos/vaisiai (31%), kokosų vanduo, karamelė, kvapiosios medžiagos rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis ir pieno rūgštis) jūros druska.
Maistinė vertė | 100 g |
Energinė vertė | 1280 kJ/ 301 kcal |
Acai uogų ekstraktas | 6 g |
Imbieras | 0,7 g |
Riebalų | 0 g |
Angliavandenių | 78 g |
- iš kurių cukrų | 29 g |
Baltymų | 0 g |
Druskos | 2 g |
Vitamino A | 156% NRV |
Vitamino D | 156% NRV |
Vitamino E | 156% NRV |
Vitamino C | 156% NRV |
Vitamino B1 | 47% NRV |
Vitamino B2 | 47% NRV |
Vitamino B3 | 156% NRV |
Vitamino B6 | 47% NRV |
Vitamino B9 | 156% NRV |
Vitamino B12 | 156% NRV |
Vitamino B7 | 156% NRV |
Vitamino B5 | 156% NRV |
K Kalio | 16% NRV |
Cl Chloridas | 78% NRV |
Ca Kalcis | 24% NRV |
Mg Magnis | 48% NRV |
Zn Cinkas | 47% NRV |
Se Selen | 45% NRV |
*- referencinė maistinė vertė.
Išmaišykite 1 šaukštelį (16g) miltelių stiklinėje vandens (250 ml).
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Pagaminti iš džiovintų moringos medžio lapų, malonaus žalumynų skonio. Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio. Be GMO. Tinka veganams.
Tai uogų, kilusių iš Brazilijos, dar vadinamų ACAI uogomis milteliai. Juose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Vaistinės juodmirtės uogos ypač vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos. Juose daug skaidulinių medžiagų.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite