NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Sibiro kedras (lot. Pinus Sibirica) dar vadinamas „Sibiriečių išgyvenimo medžiu“, „Taigos auksu“, „Sibiro miškų perlu“. Oras kedrynuose beveik sterilus, todėl čia užaugę riešutai – ekologiški, itin aukštos kokybės.
Valgomi vieni, ypač švelniai paskrudinti, naudojami įvairiems patiekalams pagardinti: salotoms, desertams, užkandžiams, padažams (pvz. Pesto), kepiniams.
Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRKSudedamosios dalys: gliaudyti Sibiro kedrų riešutai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
2867 kJ/ 694 kcal |
Riebalų |
64,6 g |
- iš kurių sočiųjų |
5,2 g |
Angliavandenių |
6,9g |
- iš kurių cukrų |
5,4 g |
Skaidulinių medžiagų |
5,4 g |
Baltymų |
18,6 g |
Druskos |
<0.02 g |
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Saldžios, minkštos figos puikus užkandis. Dažnai naudojamos naudojamos įvariems patiekalams ar kepiniams gardinti.
Saldžios, minkštos figos puikus užkandis. Dažnai naudojamos naudojamos įvariems patiekalams ar kepiniams gardinti.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Lazdyno riešutai - švelnaus skonio, gali būti naudojami įvairiuose kepiniuose, pyraguose.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Malonaus skonio graikiniai riešutai.
Malonaus skonio graikiniai riešutai. Skanus ir maistingas užkandis.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Džiovintos slyvos - skanus, sveikas ir labai maistingas užkandis, turintis daug ląstelienos.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite