NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Ryškiai žalia spalva chlorelėse atsiranda dėl itin didelio chlorofilo kiekio jos ląstelėse. Chlorelėse esantis chlorofilo kiekis yra didžiausias iš visų žinomų augalų.
Dėl to chlorelės turi daug skaidulinių medžiagų, geležies ir vitamino B12.
15 g chlorelės miltelių yra net 1320% vitamino B12 ir 129% geležies rekomenduojamos paros normos.
Taip pat chlorelės yra baltymų šaltinis.
Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą ir ją išsaugoti. Geležis padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Vitaminas B12 padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje (<20°C) vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: UAB EKO PIRK - AMRITA.Sudedamosios dalys: ekologiški chlorelės (lot. Chlorella vulgaris) milteliai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1450 kJ/ 343 kcal |
Riebalų | 2.3 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0.6 g |
Angliavandenių | 14 g |
- iš kurių cukraus | 0.4 g |
Skaidulinių medžiagų | 61 g |
Baltymų | 12 g |
Druskos | 0.2 g |
100 g | RMV* | 15 g | RMV* | |
Vitamino B12 | 220 μg | 8800% | 33 μg | 1320% |
Geležies | 120 mg | 857% | 18 mg | 129% |
Vitamino E | 18 mg | 150% | 2.7 mg | 23% |
*- referencinė maistinė vertė
Vartojimas: vartoti 5-15 g per dieną, įmaišius į sultis, vaisių kokteilius ar tiesiog vandenį. Tinka dėti į padažus, salotas ar užbarstyti ant jūsų mėgiamų patiekalų.
Ekologiški ašvagandos milteliai AMRITA: tinkamas bet kurio amžiaus žmonėms.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Čiavanprašas - žymiausias natūralus vitaminų šaltinis ir ajurvedinis stiprintojas. Tai natūralus maisto produktas, pagal tradicinį Ajurvedos receptą pagamintas iš daugiau kaip 49 žolelių, vaisių ir prieskonių.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Kviečių želmenys gaunami iš jaunų paprasto kviečio atžalų, kurios nupjaunamos per didžiausio augimo laikotarpį.
Turi daug skaidulinių medžiagų, mažai cukrų.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Dar vadinami Camu Camu – tai panašios į vyšnias uogos, augančios ant nedidelių medžių Pietų Amerikoje. Šios uogos būna rusvos ar tamsiai rusvos spalvos, rūgštaus skonio. Vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite