NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Moringos milteliai - tai tikras Supermaistas! Dėl gausaus kiekio vitaminų ir mineralų, šie milteliai laikomi naudingais norint papildyti mitybos racioną.
Šie ekologiški Moringos milteliai turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio.
15 g moringos miltelių yra net 320% vitamino K ir 293% vitamino A, bei 70% geležies rekomenduojamos paros normos.
Be GMO. Tinka veganams.
Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą ir ją išsaugoti.
Vitaminas A padeda palaikyti normalią odos būklę, išsaugoti normalų regėjimą. Padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.
Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
Vitaminas K padeda palaikyti normalią kaulų būklę ir normalų kraujo krešėjimą.
Kalcis reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti. Kalcis padeda palaikyti normalius: kraujo krešėjimą, energijos apykaitą, raumenų veiklą, nervų impulso perdavimą, nervų sistemos veiklą, virškinimo fermentų veikimą, normalų kraujospūdį.
Geležis padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
Magnis padeda palaikyti normalią energijos apykaitą ir normalią nervų sistemos veiklą. Magnis yra svarbus normaliai nervų sistemos veiklai, normaliai raumenų funkcijai, normaliai baltymų sintezei, jis padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Apie Moringa augalą
Aliejinė Moringa - tai moringinių šeimos daržovinis, dekoratyvinis, maistinis, pluoštinis, vaistinis augalas, paplitęs atogrąžų Azijoje ir vietinių vadinamas stebuklingu. Šiandien Moringa žinoma kaip dekoratyvinis bei maistinis augalas. Beveik visas Moringa medis yra valgomas - žievė, lapai, šaknys. Maistui ruošti labiausiai tinkami Moringos augalo lapai, naudojami džiovinti arba miltelių pavidalu.
Moringa lapų skonis yra panašus į špinatų, todėl jų miltelius galima dėti į įvairiausius patiekalus nebijant sugadinti skonio ir suteikti malonaus žalumynų skonio. Tiek Moringos lapai, tiek milteliai gali būti naudojami sriubų, įvairių padažų gamyboje, taip pat kaip ingredientas salotoms.
Iš Moringos spaudžiamas aliejus populiarus naudoti kosmetikos, plaukų bei odos priežiūros priemonėse, taip pat kvepaluose.
--
Skaityti straipsnį:
Gamintojas: UAB EKO PIRK - AMRITA, Lietuva.Sudedamosios dalys: ekologiški moringos lapų milteliai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė | 100 g | |||
Energinė vertė | 1147 kJ/ 274kcal | |||
Riebalų | 4.7 g | |||
Iš kurių sočiųjų | 0 g | |||
Angliavandenių | 19.2 g | |||
Iš kurių cukrų | <0.1 g | |||
Skaidulinių medžiagų | 31.1 g | |||
Baltymų | 23.1 g | |||
Druskos | 0.32 g | |||
100 g | RMV* | 15 g | RMV* | |
Vitamino K | 1600 μg | 2133% | 240 μg | 320% |
Vitamino A | 15620 μg | 1953% | 2343 μg | 293% |
Geležies | 65.5 mg | 468% | 9.38 mg | 70% |
Kalcio | 2.38 mg | 298% | 0.36 g | 45% |
Magnio | 718 mg | 191% | 107.7 mg | 29% |
Vitamino E | 20.2 mg | 169% | 3.05 mg | 25% |
*- referencinė maistinė vertė.
Vartojimas: rekomenduojama vartoti 5-15 g per dieną įmaišius į vandenį ar mėgstamą gėrimą.
Moringa lapų skonis yra panašus į špinatų, todėl jų miltelius galima dėti į įvairiausius patiekalus nebijant sugadinti skonio ir suteikti malonaus žalumynų skonio. Tiek Moringos lapai, tiek milteliai gali būti naudojami sriubų, įvairių padažų gamyboje, taip pat kaip ingredientas salotoms.
Ekologiški ašvagandos milteliai AMRITA: tinkamas bet kurio amžiaus žmonėms.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Čiavanprašas - žymiausias natūralus vitaminų šaltinis ir ajurvedinis stiprintojas. Tai natūralus maisto produktas, pagal tradicinį Ajurvedos receptą pagamintas iš daugiau kaip 49 žolelių, vaisių ir prieskonių.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Kviečių želmenys gaunami iš jaunų paprasto kviečio atžalų, kurios nupjaunamos per didžiausio augimo laikotarpį.
Turi daug skaidulinių medžiagų, mažai cukrų.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Dar vadinami Camu Camu – tai panašios į vyšnias uogos, augančios ant nedidelių medžių Pietų Amerikoje. Šios uogos būna rusvos ar tamsiai rusvos spalvos, rūgštaus skonio. Vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite