Eritritolis yra panašios išvaizdos ir saldumo kaip cukrus, tačiau turi nepalyginamai mažiau kalorijų, AMRITA eritritolyje yra tik 4 kJ/ 0.96 kcal. Be to eritritolis neturi saldikliams būdingo kartaus poskonio. Viena iš svarbiausių eritritolio savybių yra ta, kad jis nedaro jokios įtakos gliukozės kiekiui kraujyje. Tad yra saugesnis vartoti diabetikams.
Eritritolis – natūralus cukraus alkoholis (poliolis) dažniausiai naudojamas mažai cukraus turinčiuose ir becukriuose maisto produktuose. Eritritolis yra angliavandenis, tačiau žmogaus organizme jis nėra įsisavinamas, todėl neskatina svorio didėjimo.
Galima teigti, kad eritritolis yra „natūralus saldiklis“, nes gaminamas iš vaisių, uogų kukurzų ar kviečių krakmolo. Tačiau jis natūraliai neatsiranda, o išgaunamas pramoniniu būdu, naudojant technologijas. O AMRITA eritritolis yra gaunamas fermentacijos būdu iš kukurūzuose esančios dekstrozės.
Atidarius laikyti sandariai, vėsioje ir sausoje vietoje.
Manufacturer: AMRITA - UAB EKO PIRK.
Sudedamosios dalys: ekologiški kukurūzai (100%).
Supakuota aplinkoje, kurioje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir sezamų pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 4 kJ/0.96 kcal |
Riebalų | <0.1 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | <0.1 g |
Angliavandenių | >99.5 g |
- iš kurių cukraus | <0.1 g |
Skaidulinių medžiagų | <0.1 g |
Baltymų | 0.15 g |
Druskos | <0.1 g |
Naudokite vietoje cukraus. Tinka šaltiems ir karštiems gėrimams, kepiniams, desertams saldinti.
Reguliarus liežuvio valymas padeda atsikratyti bakterijų, mažina blogą burnos kvapą, gerina skonio jutiklius.
Juodieji pipirai ne tik suteikia aštresnį skonį, bet ir paryškina kiekvieno produkto skonį bei kvapą, todėl jų dedama beveik į visus patiekalus, net ir desertus.
Muskato riešutas populiarus tarp viso pasaulio virėjų. Jis naudojamas saldžių pudingų, kremų, saldumynų, kepinių, ledų, varškės patiekalų ruošimui. Jis puikiai dera su bulvėmis, pienu, naudojamas pomidorų sulčių ir padažų pagardinimui.
Tinka naudoti visur, kaip ir kmynai ar kuminas. Naudojami lęšių, pupelių, žirnių sriuboms ir dalams (troškiniams). Ypatingai tinka patiekalams su pomidorais. Taip pat tinka duonai ir duonos gaminiams kepti.
Greitai paruošiamas. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Ekologiškas produktas, tinka veganams.
Traškūs klasikiniai kukurūzų dribsniai, be priedų. Puikiai tinka sausų pusryčių ruošimui. Tinka vegetarams ir veganams.
Šis aukščiausios kokybės nerafinuotas cukranendrių cukrus suteikia kepiniams karamelinį skonį ir spalvą.
Dėl savo savybių ir aromato cinamonas vertinamas visame pasaulyje. Pasižymi saldžiu kvapu ir aštriu, pikantišku skoniu.
Kedrų riešutai surinkti Sibire, ekologiškuose Altajaus kalnų regionuose. Skanūs kaip užkandis ar ingredientas įvairiuose patiekaluose.
Kedrų riešutai surinkti Sibire, ekologiškuose Altajaus kalnų regionuose. Skanūs kaip užkandis ar ingredientas įvairiuose patiekaluose.
Avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir polinesočiųjų riebalų rūgščių. Tinka veganams. Geriausia iki: 2023-01-31.
Rankų dezinfekcinis skystys, kurio sudėtyje yra 80% tūrio alkoholio. Rankų dezinfekantas pagamintas pagal Pasaulio Sveikatos Organizacijos rekomenduojamą formulę Nr. 1. Pagal kurią pagaminti rankų dezinfekantai, kai naudojami tiksliai pagal naudojimo instrukciją, efektyvūs prieš apvalkalinių (lipofilinių) virusų grupę, kuriai priklauso ir SARS-CoV-2...
Mūsų skalavimo priemonės atskleidžia augalinių, biologiškai skaidžių ingredientų galią, kad jūsų indai būtų švarūs.
Stevijos lašai yra natūralus cukraus pakaitalas, pagamintas iš stevijos lapų ekstrakto.
Ekologiški džiovinti mangai - tai skanus ir natūralus užkandis, atstosiantis netgi saldumynus!
Žinomas dėl savo gaivinančio ir vėsinančio poveikio. Tai puikus pasirinkimas visų tipų odai, o ypač pavargusiai ir papilkėjusiai.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Ši tropinio skonio granola yra iškepta turtingoje mangų tyrėje bei pagardinta mangų ir makadamijų riešutų gabalėliais, saulėgrąžomis, moliūgų sėklomis ir linų sėmenimis.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Traškūs klasikiniai kukurūzų dribsniai, be priedų. Puikiai tinka sausų pusryčių ruošimui. Tinka vegetarams ir veganams.
Mung pupelės (Spindulinė pupuolė arba Žalioji) kilusios iš Indijos, tačiau kaip maisto produktas naudojamos tiek Pietų, tiek Rytų Azijos virtuvėse.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia. Tinka vartoti iki 2022-11-20
Maistingos, turi daug baltymų. Tinka sriuboms, troškiniam, padažams. Be GMO.
Lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais. Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas. Galioja iki : 2022.06.03
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Perlinių kruopų dribsniai - vertingas maistas. Gaunami garinant, o paskui iškočiojant miežius. Tinka kaip ingridientas sausų pusryčių gamybai, košėms, duonai.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Šie aukštos kokybės daug apdovanojimų pelnę makaronai, kruopščiai gaminami iš ryžių ir saulėje brandintų kukurūzų derinio. Tai natūralūs be kviečių ir glitimo makaronai, taip pat yra skanus, universalus produktas, suteikiantis įvairią mitybą. Be gliuteno, tinka Veganams.
Trijų spalvų spiralės. Produktas yra be gliuteno ir tinka veganams. Taip pat jame nėra pieno ir kiaušinio.
Pagaminta iš auksinės spalvos saulėje brandintų kukurūzų ir daržovių, natūraliai be kviečių, be glitimo,be pieno ir kiaušiniu. Šis produktas yra universalus ir tinka veganams.
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis. 100 % perdirbama pakuotė.
Perlinių kruopų dribsniai - vertingas maistas. Gaunami garinant, o paskui iškočiojant miežius. Tinka kaip ingridientas sausų pusryčių gamybai, košėms, duonai.
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų. 100 % perdirbama pakuotė.
Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. 100 % perdirbama pakuotė.
Avižų dribsniai - puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Traškūs klasikiniai kukurūzų dribsniai, be priedų. Puikiai tinka sausų pusryčių ruošimui. Tinka vegetarams ir veganams.
Žirniai - vieni maistingiausių augalinių produktų, skatinančių virškinimo sulčių išskyrimą, turi daug baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų. Dėl didelės savo maistinės vertės žirniai yra puikus produktas, kuris praturtins Jūsų kasdieninę mitybą. Juose taip pat daug skaidulinių medžiagų, kurios būtinos virškinimui ir sveikai žarnyno funkcijai...
Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Miežių kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma kitų grudinių kultūrų. Grikiuose daug skaidulų, antioksidantų ir visos esminės amino rugštys.
Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma kitų grudinių kultūrų. Grikiuose daug skaidulų, antioksidantų ir visos esminės amino rugštys.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite