Simondsijų (Jojobos) aliejus AMRITA, 50 ml

5,85 € su PVM11,70 € / 1 l

Simondsijų (Jojobos) aliejus vienas vertingiausių savo sudėtimi aliejų. 

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: AK-VO-020-50

Pristatymas per 2 dienas (-ų)

Apie prekę

Maitinantis ir atgaivinantis išsausėjusią odą ir plaukus. Regeneruojantis ir balansuojantis odos sebumą, todėl tinka visiems odos tipams.

Laikyti sandariai uždarytą kambario temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginės saulės šviesos ir drėgmės. 

Country of origin: Italija.

Sudėtis

Ingredients (INCI): Simmondsia chinensis seed oil.

Naudojimas

Naudojamas kaip kosmetikos ingredientas, ruošiant veido ir kūno priežiūros priemones. Jojobos aliejus puikiai tinka masažams bei aliejinių kvepalų gamybai. 

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Simondsijų (Jojobos) aliejus AMRITA, 50 ml

Simondsijų (Jojobos) aliejus AMRITA, 50 ml

Simondsijų (Jojobos) aliejus vienas vertingiausių savo sudėtimi aliejų.