Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymų nuo 50 eur. pristatymas nemokamas.
Moringos milteliai - tai tikras Supermaistas! Dėl gausaus kiekio vitaminų ir mineralų, šie milteliai laikomi naudingais norint papildyti mitybos racioną.
Šie ekologiški Moringos milteliai turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio.
15 g moringos miltelių yra net 320% vitamino K ir 293% vitamino A, bei 70% geležies rekomenduojamos paros normos.
Be GMO. Tinka veganams.
Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą ir ją išsaugoti.
Vitaminas A padeda palaikyti normalią odos būklę, išsaugoti normalų regėjimą. Padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.
Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
Vitaminas K padeda palaikyti normalią kaulų būklę ir normalų kraujo krešėjimą.
Kalcis reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti. Kalcis padeda palaikyti normalius: kraujo krešėjimą, energijos apykaitą, raumenų veiklą, nervų impulso perdavimą, nervų sistemos veiklą, virškinimo fermentų veikimą, normalų kraujospūdį.
Geležis padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
Magnis padeda palaikyti normalią energijos apykaitą ir normalią nervų sistemos veiklą. Magnis yra svarbus normaliai nervų sistemos veiklai, normaliai raumenų funkcijai, normaliai baltymų sintezei, jis padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Apie Moringa augalą
Aliejinė Moringa - tai moringinių šeimos daržovinis, dekoratyvinis, maistinis, pluoštinis, vaistinis augalas, paplitęs atogrąžų Azijoje ir vietinių vadinamas stebuklingu. Šiandien Moringa žinoma kaip dekoratyvinis bei maistinis augalas. Beveik visas Moringa medis yra valgomas - žievė, lapai, šaknys. Maistui ruošti labiausiai tinkami Moringos augalo lapai, naudojami džiovinti arba miltelių pavidalu.
Moringa lapų skonis yra panašus į špinatų, todėl jų miltelius galima dėti į įvairiausius patiekalus nebijant sugadinti skonio ir suteikti malonaus žalumynų skonio. Tiek Moringos lapai, tiek milteliai gali būti naudojami sriubų, įvairių padažų gamyboje, taip pat kaip ingredientas salotoms.
Iš Moringos spaudžiamas aliejus populiarus naudoti kosmetikos, plaukų bei odos priežiūros priemonėse, taip pat kvepaluose.
--
Skaityti straipsnį:
Gamintojas: UAB EKO PIRK - AMRITA, Lietuva.Sudedamosios dalys: ekologiški moringos lapų milteliai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė | 100 g | |||
Energinė vertė | 1147 kJ/ 274kcal | |||
Riebalų | 4.7 g | |||
Iš kurių sočiųjų | 0 g | |||
Angliavandenių | 19.2 g | |||
Iš kurių cukrų | <0.1 g | |||
Skaidulinių medžiagų | 31.1 g | |||
Baltymų | 23.1 g | |||
Druskos | 0.32 g | |||
100 g | RMV* | 15 g | RMV* | |
Vitamino K | 1600 μg | 2133% | 240 μg | 320% |
Vitamino A | 15620 μg | 1953% | 2343 μg | 293% |
Geležies | 65.5 mg | 468% | 9.38 mg | 70% |
Kalcio | 2.38 mg | 298% | 0.36 g | 45% |
Magnio | 718 mg | 191% | 107.7 mg | 29% |
Vitamino E | 20.2 mg | 169% | 3.05 mg | 25% |
*- referencinė maistinė vertė.
Vartojimas: rekomenduojama vartoti 5-15 g per dieną įmaišius į vandenį ar mėgstamą gėrimą.
Moringa lapų skonis yra panašus į špinatų, todėl jų miltelius galima dėti į įvairiausius patiekalus nebijant sugadinti skonio ir suteikti malonaus žalumynų skonio. Tiek Moringos lapai, tiek milteliai gali būti naudojami sriubų, įvairių padažų gamyboje, taip pat kaip ingredientas salotoms.
ACAI uogų milteliuose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Vaistinės juodmirtės uogos ypač vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos. Juose daug skaidulinių medžiagų.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Jauni miežių daigai ypač vertinami dėl juose esančio chlorofilo, įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų. Miežių želmenų milteliai lengvai virškinami ir greitai įsisavinami.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Ajurvedos vaistažolė, tinkama vartoti bet kurio amžiaus žmonėms.
Ekologiški ašvagandos milteliai AMRITA: tinkamas bet kurio amžiaus žmonėms.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C.
Ekologiškos balkšvojo gysločio sėklų luobelės Turi labai daug skaidulinių medžiagų. Mažai riebalų.
Ekologiškos avižų sėlenos – tai pati vertingiausia avižų grūdų dalis. Tinka dėti į košę, sriubas, daržovių pyragus, duoną ir kitus patiekalus.
Ekologiškos avižų sėlenos – tai pati vertingiausia avižų grūdų dalis. Tinka dėti į košę, sriubas, daržovių pyragus, duoną ir kitus patiekalus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite