Jau daugiau negu du tūkstančius metų peruvinės pipirnės šaknies milteliai yra vartojami maistui. Augalas neįnoringas - auga atšiauriomis sąlygomis, kalnuose, prastame dirvožemyje. Vietiniai gyventojai vartoja miltelius kasdien kaip energijos šaltinį.
Peruvinės šaknies milteliai yra baltymų šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų. Taip pat turi daug vario, geležies, jodo, kalio ir vitamino B6.
Varis padeda palaikyti normalią plaukų ir odos pigmentaciją bei geležies pernešimą organizme. Geležis ir vitaminas B6 padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Jodas padeda palaikyti normalią energijos apykaitą ir nervų sistemos veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje (<20°C) vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Manufacturer: UAB EKO PIRK - AMRITA.Sudedamosios dalys: ekologiški peruvinės pipirnės (lot. Lepidium meyenii) šaknies milteliai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1506 kJ/ 360 kcal |
Riebalų | 1.0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandenių | 76.0 g |
- iš kurių cukraus | 32.1 g |
Skaidulinių medžiagų | 26.0 g |
Baltymų | 12.0 g |
Druskos | 0.02 g |
100 g | RMV* | 15 g | RMV* | |
Kalio | 1719 mg | 86% | 25.79 mg | 13% |
Geležies | 8.7 mg | 62% | 1.31 mg | 9% |
Kalcio | 311 mg | 39% | 46.65 mg | 6% |
*- referencinė maistinė vertė
Vartojimas: vartoti 5-15 g per dieną, įmaišius į sriubas, padažus, kokteilius, gėrimus ar sausus pusryčius. Gerti galima sumaišius ir su vandeniu.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Pagaminti iš džiovintų moringos medžio lapų, malonaus žalumynų skonio. Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio. Be GMO. Tinka veganams.
Tai uogų, kilusių iš Brazilijos, dar vadinamų ACAI uogomis milteliai. Juose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Vaistinės juodmirtės uogos ypač vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos. Juose daug skaidulinių medžiagų.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir polinesočiųjų riebalų rūgščių. Tinka veganams. Geriausia iki: 2023-01-31.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Tai malonaus skonio gėrimas, natūrali tonizuojanti priemonė, Ypač tinkamas po naudoti aktyvių sporto užsiėmimų, norint atgauti energiją.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite