CISTUS Gauruotųjų švitrūnų hidrolatas AMRITA, 100 ml

4,95 € su PVM49,50 € / 1 l

Žinomas dėl savo odą švelninančio ir stangrinančio poveikio, šis hidrolatas puikus pasirinkimas brandžiai odai. Dėl savybių sutraukti poras ir nuraminti odą dažnai naudojamas kaip drėkiklis raustančiai odai, taip pat kaip ingredientas priemonėms po skutimosi.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: AK-H-006-100

Apie prekę

Gauruotojo švitrūno hidrolatas tinkamas naudoti jautriai, sudirgusiai, taip pat probleminei bei brandžiai odai. Gauruotasis švitrūnas žinomas dėl savybių, galinčių padėti kovoti prieš odos senėjimą, raukšlių atsiradimą. Valantis odą ir sutraukiantis poras, hidrolatas taip pat yra puiki drėkinamoji priemonė, nuraminanti paraudusią odą.   

 

Pagamintas distiliuojant gauruotojo švitrūno žiedus, vienam litrui hidrolato išgauti sunaudojamas kilogramas žiedų. 1:1 išgavimo santykis užtikrina aktyviųjų molekulių koncentraciją hidrolate, o filtracija 0.2 mikronų filtru – optimalų švarumą ir mikrobiologinius standartus. Tai 100% grynas ir natūralus hidrolatas, be pridėtinių konservantų.

Country of origin: Portugalija

Sudėtis

Ingredients (INCI): Cistus ladaniferus

Naudojimas

 Tinka naudoti kaip ingredientas purškiamiems preparatams ant veido ar kaklo po prausimosi. Vėliau ant drėgnos odos užtepkite (apply) naudojamą kremą. Įtraukite į savo gamybos preparatus, šis hidrolatas puikus pasirinkimas ruošiant balzamus po skutimosi, priemones nuo odos senėjimo, veido kaukes brandžiai odai, valančiąsias priemones į paraudimus linkusiai jautriai odai.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

CISTUS Gauruotųjų švitrūnų hidrolatas AMRITA, 100 ml

CISTUS Gauruotųjų švitrūnų hidrolatas AMRITA, 100 ml

Žinomas dėl savo odą švelninančio ir stangrinančio poveikio, šis hidrolatas puikus pasirinkimas brandžiai odai. Dėl savybių sutraukti poras ir nuraminti odą dažnai naudojamas kaip drėkiklis raustančiai odai, taip pat kaip ingredientas priemonėms po skutimosi.