Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Hidrolizuotas jūrinis kolagenas "Wild“ - tai itin lengvai suvirškinami ir biologiškai įsisavinami I tipo hidrolizuoti kolageno peptidai. Šie kolegano milteliai yra ypač aukštos kokybės produktas, tvariai išgaunamas iš Šiaurės Atlanto vandenyse plaukiojančių baltamėsių žuvų.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Ekologiški geltonieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šviežių kokosų aromato ir švelnaus, saldaus skonio. Kreminės tekstūros. Puikiai tinka skaninti desertus, įvairius kepinius, gėrimus. Tinka veganams.
Ekologiškos juodųjų sezamų sėklos su luobele puikiai tinkamos įvairių patiekalų paskaninimui ir papuošimui. Turi daug skaidulinių medžiagų, yra baltymų šaltinis.
Džiovinti abrikosai yra populiarus ir patogus užkandis bei dažnai naudojami gaminant maistą ir kepant. Juos galima dėti į dribsnius, salotas, mišraines ir įvairius receptus, suteikiant natūralaus saldumo ir regzotiško skonio pliūpsnį.
Ekologiški avižų dribsniai be glitimo. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ekologiškos sojos pupelės yra puikus augalinių baltymų šaltinis.
ekologiški kukurūzų spragėsiai POP CORN - skanus užkandis visai šeimai.
Ekologiški aukštos kokybės šiaudelių formos kiaušinių makaronai.
Makaronai pagaminti iš 100% ekologiškų kukurūzų miltų
Makaronai pagaminti iš 100% avinžirnių miltų.
Makaronai pagaminti iš 100% ekologiškų ryžių miltų
Šie makaronai, presuoti ant bronzinių formelių su grubiu paviršiumi, užtikrinančiu puikų padažų sukibimą.Puikiai tinka įdarui, pesto ir lengviems padažams.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Kanapių sėklose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega -3 ir Omega -6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Tinka daiginimui ir kanapių pienui. Naudojama kepiniams, sausiems pusryčiams, salotoms, sriuboms bei kitiems patiekalams pagardinti.
Ožragės sėklos, dar žinomos kaip Methi, yra itin populiarus prieskonis Rytų virtuvėje, ypač Indijoje, Egipte ir Graikijoje. Šios sėklos pasižymi išskirtiniu, švelniai kartoku ir aštriu skoniu, kuris geriausiai atsiskleidžia, kai jos apdorojamos karščiu. Jos plačiai naudojamos kaip prieskonis padažuose, sriubose, pupelių patiekaluose ir net kavoje.
Dilgėlė – unikalus augalas, padedantis gerinti kraujotakos sistemą, stiprinti imunitetą, gydyti anemiją, kraujo cukraus lygio pakitimus ir virškinimo sutrikimus.