NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Miltai sumalti iš avinžirnių arba Chana Dahl, kurie savo sudėtyje neturi glitimo ir kviečių. Tai geltonos spalvos ankštiniai, kurie naudojami artimųjų rytų ir indijos virtuvės patiekalams gaminti. Savo sudėtyje turi daug angliavandenių, ir, palyginus su kitomis miltų rūšimis - daug baltymų.
Angliškai vadinami Gram Flour, Chickpea Flour, Garbanzo Flour, or Besan (Bengali: বেসন beshon).
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.Sudedamosios dalys: avinžirnių miltai.
Supakuota aplinkoje, kurioje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir sezamų pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1310 kJ/ 313 kcal |
Riebalai |
5.4 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0.5 g |
Angliavandeniai |
49.6 g |
iš kurių cukrų |
2.6 g |
Skaidulinės medžiagos |
13.5 g |
Baltymai |
9.7 g |
Natris |
0.04 g |
Avinžirnių miltai naudojami artimųjų Rytų ir Indijos virtuvės patiekalams gaminti.
Turi savybę "surišti" kitas sudedamasias dalis, todėl naudojami kaip tirštiklis ar kiaušinio pakaitalas. Tinka kepiniams, maišant su kitais miltais; naudojami padažams, humusui, falafeliams, pakoroms, rytietiškiems saldėsiams gaminti.
Labai gardžių patiekalų iš avinžirnių miltų galite rasti jogosmityba.lt puslapyje: http://www.jogosmityba.lt/receptai?ingredientgroup=483&ingredient=520
Avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Galioja iki : 2022.05.31
Avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Galioja iki : 2022.08.31
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite